Herkuttelijoiden toivelista

Kylmiä alkuruokia

Ryhmäkohtaiset valinnat sisältyvät menun hintaan

Lohi ja äyriäiset (valitse näistä yksi) 
Graavia lohta
Loimutettua yrttilohta, tillimajoneesi
Lämmisavulohta, tillimajoneesi
Kylmäsavulohta
Limemarinoituja katkarapuja
Tomaatti-chilikatkarapuja
Lohitartar
Savulohimousse

Silli ja silakkaruuat (valitse näistä kaksi) 
Sinappisilliä
Tunturisilliä
Smetanasilliä
Tomaatti-pestosilakoita
Sinappisilakoita
Himosilakoita (sipuli-tillimarinoituja silakkafileitä)
Smetanasilakoita

Leikkeleitä (valitse näistä yksi) 
Porsaan pippurileikettä
Naudan paahtopaistia, punasipuli-omenahilloketta
Miedosti savustettua häränpaistia, punasipulihilloketta
Maalaispekonipateeta
Kalkkunanleikettä

Salaatit (valitse näistä kolme) Salaattien kera tarjoillaan talonsalaatinkastiketta
Caesar-salaattia
– kana
– pekoni
Tomaatti-mozzarellasalaattia, pestokastiketta
Hedelmäinen katkarapusalaatti
Paahtopaistisalaattia
Pastasalaattia, majoneesipohjainen
– broileri
– kinkku
– tonnikala
– lohi
Fetajuustosalaattia
Coleslaw-salaattia
Vehnänjyvä- melonisalaattia
Vihersalaattia, salaatinkastiketta
Kotijuusto-vihersalaattia
Hunajamarinoituja kaudenkasviksia
Uunijuurekset
Peruna- rucolasalaattia


Pääruokia: (valitse näistä yksi)

Menujen hinnat määräytyvät pääruuan mukaan

1. Porsaan uunifileetä 27.50 € / hlö
– tummassa omenakastikkeessa
2. Unkarilainen porsaanpaisti 26.50 € / hlö
– tummassa omenakastikkeessa
3. Kalkkunan fileetä 28.50 € / hlö
– kermakastikkeessa
4. Uunilohta 28.00 € / hlö
– tilli-voikastikkeessa
5. Mietosavustettua häränpaistia 29.50 € / hlö
– kermakastikkeessa
6. Naudan paahtopaistia (tarjoillaan kylmänä) 29.50 € / hlö
– punaviinikastiketta

Pääruokien lisäkkeet (valitse näistä yksi)
– Keitettyjä perunoita
– Kermaperunoita
– Valkosipuliperunoita
– Pariisinperunoita
– Uunipaahdettuja lohkoperunoita
– Leipurinperunoita
– Pilahviriisiä
– Vehnänjyvärisottoa

Pääruokien kasvislisäkkeet (valitse näistä yksi)
– Paahdettuja uunijuureksia
– Pariloituja kasviksia ja sieniä
– Ratatouillea
– Kasvisgratiinia

Menujen hintaan sisältyy:
– Leipälajitelma, voita ja yrttilevitettä
– Kotikaljaa, maitoa ja mehua
– Kahvia / teetä
– Sekamarja täytekakkua

Menujen hinnat sisältävät ALV:n 14% sekä tavanomaiset servietit.

Lapset alle 4-vuotiaat veloituksetta ja 5-12-vuotiaista veloitetaan
puolet menun kokonaishinnasta.


Juhlatilaisuudet Vallesmannin tiloissa:

– Vallesmannin Orivesi -talon tiloissa asiakaspaikkoja on 52 henkilölle
– 25 asiakasta tai vähemmän, tilavuokra on 150€
– Yli 25 asiakasta, tilavuokra on 100€
– Pyhäpäivät, tilavuokra on 200€
– Tilavuokraveloitus sisältää juhlapaikan liinat, astiat sekä enintään 4 tuntia tarjoilutyötä.
– Neljän tunnin jälkeen, jokaiselta alkavalta tunnilta laskutetaan 32€/tunti (50€/tunti/pyhäpäivä)

Tarjoilutyöt juhlapaikalla

– Tarjoilutyön laskutus alkaa tunti ennen tilaisuuden alkua.

Veloitus
– 32,00 €/tarjoilija/tunti
– 50,00 €/tarjoilija/tunti/pyhätyö

Lisäpalveluita saatavana seuraavasti

Tarjoilutyö 32 €/tarjoilija/tunti
Tarjoilutyö 50 €/tarjoilija/tunti/pyhätyö

Pöytäliinat 8 €/kpl

Astiavuokraus, ruoka- ja kahviastiasto 3,50 €/hlö
Lisäastiat/lasit (mm. kuohuviini-, konjakki ja liköörilasit) 0,30 €/kpl

Tilauksen neuvottelu ja juhlapaikallakäynti 60 €/kerta

Juhlatilauksen ruokakuljetus 60 €/kerta